Nytteaktivering nytter vist kun politikere!

At nogen skulle have nytte af tvang er vist mette frederiksens politiske virkelighedsfjerne småvåde drøm!

HovsaHolbæk er som de fleste der er berørte af det besynderlige tiltag, ikke i tvivl om at det primært er en straf til de borgere man ikke gider give en anstændig hjælp til at bedre deres situation.

I Holbæk Kommune har man ikke helt læst lovgivningen!

Det har vi da en kommentar til!

Det nytter ikke, at sætte timetallet ned, så folk kun arbejder et antal timer, som så giver en overenskomstmæssig løn. Det kan vi stadig ikke leve af. Det er hverken “lønnen” eller selve arbejdet, som er det væsentligste problem ved “Nytteaktiveringen”. Det problematiske er, at det foregår ved tvang, at du ikke kan forhandle løn og arbejdsvilkår, at du kan blive sanktioneret vilkårligt med meget svære betingelser for at få sanktionen ophævet, der udleveres ikke arbejdstøj – eller sko, der sker ingen opkvalificering, folk forringer deres jobmuligheder, hvis de skriver deres “nytteindsats” på CV’et, folk med fysiske, sociale og psykiske problemer sendes også i “Nytteaktivering”, Nytteaktiveringen bruges også bevidst af kommunen som straf for at afprøve besværlige borgeres arbejdsvilje og rådighed, samtidigt hævder man, at borgerne skal “opleve et fælleskab med kollegerne, der er ikke nogen tillids- eller miljørepræsentant og hvis der var, så kunne de ikke beskyttes. Fagbevægelsen støtter “Nytteindsatsen” – men bekæmper østeuropæiske løntrykkere. Nytteaktiveringen er formentlig også i strid med grundloven, fordi formålet er at få folk til at arbejde for deres ydelse – uden der sker en opkvalificering eller uddannelse. Nytteaktiveringen svarer til gamle dages tugt- og arbejdshuse og de kan “ingensinde genindføres!”. Så Mette Frederiksens mink-ordre er ikke hendes første grundlovsbrud. Men der er mere medie-interesse for dyremishandlende minkavlere end for søde og rare arbejdsledige…. Politikerne og bogmesteren lytter ikke til, at borgerne selv finder det ydmygende at være “nytteaktiveret” – og hvor meget konstruktivt “Holbæk i Fælleskab” opnår man ved det?
Holbæk Kommunes Beskæftigelsesudvalg tør da heller ikke møde Hovsa Holbæk og kommunens tvangsaktiverede ledige til et offentligt møde..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *