HovsaHolbæk inviterer d. 5 okt. til offentligt Borgermøde om Jobcentret og beskæftigelsesindsatsen.

Tirsdag d. 5. oktober kl. 19- 21.30 i Brugerrådets Cafe, Carl Refffsvej 2, st. 4300 Holbæk
Alle er velkommen. Fri entre og Hovsa gir’ kaffen.

HosaHolbæk møde om Jobcentret

Alle medlemmer af kommunalbestyrelsen er inviterede. Øvrige kandidater er også velkomne.

Vi håber på en dialog mellem de udsatte borgere, politikere, kommende politikere og kritikere af det skatteyderbelastende og sammenhængskraftsnedbrydende aktiverings- og kontrolsystem.

Hvad kan lokale politikere gøre for at påvirke landspolitikken?

Kommunaldirektør Rasmus Søren Bjerregaard og Beskæftigelsesudvalget ønsker ikke at deltage i mødet.  Vi forventer derfor, at vi kan få kvalificerede drøftelser på mødet uden at være farvet af særinteresser.

Vi forventer at drøfte både de ansattes og borgerens frygt for kommunen

Nyttejobs – hvad er meningen og bliver arbejdsmiljøreglerne nu overholdt? (Borgmesteren er inviteret til at holde oplæg)

Andre Aktører – hvorfor virker de ikke, og hvorfor afbrydes ”samarbejdet” med de Andre Aktører konstant? Hvor mange ”forløb” kan man tvinge en borger igennem?

Kan der ydes bedre hjælp til borgere med ”digitale udfordringer” i Borgerservice?

Holbæk skal nu have en whistleblower-ordning. Skal den også gælde for ledige borgere, som så vil kunne indberette uduelige sagsbehandlere og svigagtige ”Andre aktører”.

Kunne Borgerrådgiveren fremover få mere indflydelse på ændringer af forvaltningens praksis og undervise i bedre forvaltningsskik? (Den nye Borgerrådgiver er inviteret)

Hvorfor skal Kontrolgruppen kun kontrollere borgerne og slet ikke om forvaltningen overholder lovgivningen og udbetaler de lovpligtige ydelser til borgerne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *