Børneindsatsen sejler i Holbæk kommune. – se video!

Et virkeligt berigende møde med kompetente mennesker – bare ikke fra forvaltningen i Holbæk.

Børneindsatsen i Holbæk Kommune

HovsaHobæk havde den 30. september 2020 inviteret to forældre (Tanja og Tine) fra Ringsted og børnecenter chefen Sune Thor Olsen til at komme på Holbæk Bibliotek og fortælle om deres fælles forældre initiativ og organisering, – som pressede kommunen og politikere til dialog og har medført en begyndende oprydning tillige med en ny og mere imødekommende praksis i forvaltningen.

Derfor er det ufattelig at man ikke overhovedet i forvaltningen i Holbæk viste interesse for at høre hvad der gøres med succes andre steder – men man glimrede som vanligt med sit fravær!
Borgmesteren, Kommunaldirektøren, Kommunens to direktører, samt flere embedsmænd fra børneområdet var inviterede – men ingen af disse reagerede på vores invitation.
Det gjorde heller ingen borgerlige politikere eller socialdemokrater, Derya Tamer meldte dog afbud.

I Ringsted er forældrene trådt i karakter.

Måske forældre-initiativerne i Ringsted kan inspirere forældre (og embedsmænd) her i Holbæk – her kan ses video af hele mødet (den er lang, men berigende).
Her fortæller to forældre om deres succes med at organisere forældrene og (den på det tidspunkt nye) Børnecenterchef Sune Thor Olsen, fortæller begavet om arbejdet med at få ryddet op og implementere de nye arbejdsmetoder, samt hvorledes man nu forsøger at lytte og tale med forældrene, til gensidig gavn.

Er du en forælder med handicappet barn, barn med diagnoser eller anbragt barn – og ikke mindst ansat i Holbæk Kommune – se videoen fra mødet!

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *