Nyt Boligområde til mindrebemidlede borgere!

 

_DSC1845awrez

Så det hjælper jo lidt når HovsaHolbæk gør en indsats 😉

Mandag morgen var der et indslag på DR P4 om sagen med “tvangsflytning”. HovsaHolbæk deltog, sammen med arbejdsmarkedschefen som fortæller at det er almindelig praksis – og Sine Agerholm der selvfølgelig mener at den praksis skal ændres.
DEL – DEL – DEL  meget gerne og gør lidt reklame udsendelsen!
Der kan læses mere på vores facebook side om sagen.

Holbæk Kommune har gennem de sidste par år brugt en bizar form for reducering af udgifterne, som formentlig ikke er en reducering når det kommer til stykket.
Det er således, at hvis kommunen skønner at man kan finde en billigere bolig og man ikke straks klapper i sine små hænder og flytter, så fjernes boligtilskuddet.
Ydermere er det sådan at de “lejlighedstilbud” man giver er så utiltalende som vel muligt.
Man regner altså på forhånd med at “patienten” ikke tager imod det favorable tilbud – og så haps, væk med tilskuddet.
Jeg har min dybeste tvivl om at man sparer noget som helst, da det jo ikke er gratis at flytte og der formentlig vil være andre øgede omkostninger ved at flytte “Borgere” som i forvejen måske har hjælp behov.
Yderligere forringer man den sociale situation ved at ville fragte mennesker hen på steder de overhovedet ikke har nogen tilknytning til.
Interessant kunne det være at få oplyst hvilke kriterier Holbæk Kommune bruger til disse groteske afpresningsforsøg. I hvor stort omfang det benyttes og hvilke beløb man mener der spares ved denne bizzare fremgangsmåde.
Sidst men ikke mindst – Er det i det hele taget lovligt?
Hovsa Holbæk arbejder nu på at få belyst problematikken, lovligheden og anstændigheden i fremgangsmåden.