Debatmøde om kommunens “dummebøder” og andre fejltagelser.

Debatmøde på Holbæk Bibliotek d. 19 marts kl. 19-21
Mød op og hør om de kommunale fejltagelser og problemer
– og bidrag gerne med din historie

Debatmødet tager blandt andet emner op omkring sanktioner imod syge og ledige, omkring meningsløs udnyttelse i aktivering og “praktik”, problemer på handikapområdet ect.

Dummebøder

Hvordan kan det være at ledige og syge straffes med bøder som i det civilretslige system ville kræve en alvorlig forbrydelse?
Når feks. en enlig mor bliver trukket (får en “Dummebøde”) på 8000 kr. for ikke at have været mødt op en enkelt dag hos “Anden Aktør” og dermed ikke er i stand til at betale husleje eller forsørge sig selv og sit barn.
Et af Kommunens argumenter for sanktion er: “At det bringer borgeren nærmere arbejdsmarkedet”!
Hvordan kommer man nærmere arbejdsmarkedet af ikke at kunne betale husleje eller købe mad? – eller betale transport til at komme på de fantastiske tilbud der kræves.

Aktiverings og jobprøvnings-cirkus.

Aktivering som gratis arbejdskraft – fra hele 10 og til mere end 25 gange i nyttesløse arbejds-prøvninger og gentagne “kurser” (lær at skrive CV og kigge på jobnet på en computer) med samme indhold.
Dette sker i sagens natur uden nogen form for evaluering eller plan overhovedet og bringer bestemt ikke nogen borger “nærmere arbejdsmarkedet”.

Ledighed eller sygdom kan ramme alle, så selvom du ikke selv er berørt – kunne det måske være interessant alligevel.

Debatmøde