Brev til “vores” ministre.

Brev til “vores” ministre.


Brev til ministrene

Brev i “Danmark på blokken”.

Et indlæg på “Danmark på blokken” taler sit tydelige sprog og fortæller klart om den del af ledigheds problematikken som politikerne af en eller anden grund overhovedet ikke vil se i øjnene.
At man skal døje med at være syg eller ledig er en ting.
At så det system der skulle være en hjælp så bidrager i stor stil til at forværre situationen er jo nærmest grotesk.
At tilsyneladende begavede (det siger de selv) mennesker, kan mene at man skaber arbejdspladser og får flere i job, ved at fratage eller forringe ledige og syges eksistensgrundlag – fatter man jo ikke.
Hvor er den logik – og ikke mindst: Hvem og hvilket formål tjener det at blive ved at markedsføre denne himmelråbende løgn – ikke de syge og ledige ihvertfald.
Som et lille og muligvis lidt fjernt lyspunkt er der efterhånden rigtig mange kræfter igang for at ændre hele grundholdningen til problematikken. At der altid vil være ledige og syge, kan man jo vanskeligt gøre noget ved – men man kan da så sandelig ændre opfattelsen af “problemet”.
Jeg tror at engang i en ikke så fjern fremtid vil man betragte vores socialpolitik med samme øjne som vi nu ser på skolesystemet i gamle dage hvor man måtte tæve eleverne – nemlig som fuldstændig forældet og menneskeligt helt urimelig måde at forholde sig til hvad der er hensigtsmæssigt for de berørte og deres situation.
Politiske tiltag uden eller med modsat effekt må vel på et eller andet tidspunkt mane fornuftige mennesker til eftertanke og blive starten på en politik der betragter alle borgere som, om ikke ligeværdige, så dog lige meget værd.
Indlæg af Carsten Jensen

 

Brev til “vores” ministre i “Danmark på blokken” som kan læses i sin helhed her.

´Jeg er daglig vred over den måde syge mennesker bliver behandlet i vore “velfærdssystem” og håber mailen kan være med til at åbne politikernes sammenklistrede øjne, når det handler om syge borgere.

Derfor trods ordblindhed, skrev jeg denne mail til ministrene hvis navne fremgår af mailen. Jeg har valgt at bruge denne overskrift, for det giver de magtsyge lyst til at læse min mail Havde jeg brugt overskriften : Det offentlige MISBRUGER borgerne i samfundet, er jeg sikker på at det var røget direkte i skraldespanden.

Misbrug af samfundets penge

Til
Sundhedsministeren
Nick Hækkerup
Beskæftigelsesministeren
Henrik Dam Kristensen